Kuvassa Agrifutura Oy:n toimitusjohtaja Juha Falck
Kuvassa Agrifutura Oy:n toimitusjohtaja Juha Falck

Vlogi: Kestävään kehitykseen, teknologiaan ja työhyvinvointiin panostaminen mahdollistaa tyytyväisen työyhteisön

Parempi työelämä! kävi ottamassa selvää, mistä rakentuu porilaisen Agrifutura Tomaatit Oy;n innovatiivinen sekä vastuullinen asenne, ja miten johdetaan kansainvälistä työyhteisöä? Miten ja miksi teknologisiin ratkaisuihin panostetaan, miten he ovat taklanneet työvoimapulan ja millainen onkaan Skandinaavian ensimmäinen, puolisuljettu, automatisoitu kasvihuone.

Tutustu NAMS:n vastuulliseen yrityskulttuuriin ja tomaatinviljelyyn, jota tehdään selvästi pieteetillä ja rakkaudesta lajiin.

Paremman työelämän teko: Global G.A.P. GRASP

Agrifutura Tomaatit Oy, eli NAMS on sitoutunut Global G.A.P. sertifikaatin vapaaehtoiseen lisäosaan Global G.A.P. GRASP:n (The GLOBALG.A.P. Risk Assessment on Social Practice). Sertifikaatti uusitaan vuosittain ja se edellyttää 400 kohdan läpikäymistä yhdessä johdon ja työntekijöiden kanssa. Tällä varmistetaan, että työntekijöitä kohdellaan organisaatiossa eettisesti ja heidän työhyvinvointiaan ja -turvallisuuttaan seurataan ja siihen panostetaan. Sertifikaatti myös varmistaa, että organisaatioon rekrytoitavat kansainväliset työntekijät eivät ole ihmiskaupan uhreja.

NAMS:lla sertifikaattia pidetään kriittisen tärkeänä ja he ovatkin sitä mieltä, että sen tulisi olla pakollinen kaikille työnantajille heidän toimialallaan.

Katso alla olevalta videolta NAMS myynti- ja markkinointijohtaja Jaakko Aron ajatuksia sertifikaatista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Parempi työelämä (@parempi_tyoelama) jakama julkaisu

Video on osa Paremman työelämän tekoja -sarjaamme, jossa esittelemme ja benchmarkkaamme yritysten, organisaatioiden sekä hankkeiden toimiviksi havaittuja esimerkkejä ja toimintamalleja, joista voi löytää uusia ideoita työhyvinvoinnin ja tuottavuuden parantamiseksi omassa organisaatiossaan.
Paremman työelämän teko on innovatiivinen, vastuullinen, monistettavissa ja tukee työhyvinvointia sekä tuottavuutta. Näitä tekoja esittelemme sosiaalisen median kanavissamme postauksina ja videoina sekä verkkosivujemme blogeissa.

Duunataan yhdessä parempi arki jakamalla parhaimpia työelämän tekoja – suuria ja pieniä! Onko sinun työpaikallasi jokin oivaltava teko, josta haluaisit kertoa muille? Lähetä vinkki parempityoelama@ely-keskus.fi ja tehdään yhdessä paremman työelämän teot näkyviksi!